HomeOptik

Det er ikke dyrere
– bare meget nemmere…

Der er ingen grund til, at du skal bruge hverken arbejdstid eller fritid på,
først at køre hen til optikeren og få foretaget en synsprøve, så igen for at hente brillen, og måske en ekstra gang, for at få brillen rettet til.

Du ringer bare
til din mobile optiker…

Det er simpelthen så nemt med din mobile optiker. Du ringer bare til HomeOptik 70 111 444 og aftaler en tid, der passer dig. Så kommer vi direkte hjem til dig med brillebussen.
God service kan man vel ikke få for meget af, vel..?

Optikeren kommer
direkte til dig, med det hele!

Vi har ombygget en mobilhome til en brillebus med professionel synsprøve-plads og med kørestolslift – brillebussen er yderst handicapvenlig.
Din synsprøve bliver foretaget af en både veluddannet – og faguddannet optiker, der med den nyeste teknologi sikrer dig – og dit syn – de helt optimale glas.

Hvis du ikke kan komme ud til brillebussen, tager din mobile optiker udstyret med ind i dit hjem og foretager hjemmesynsprøven der. Der gives altid ekstra god tid til dig, så optikeren kan afdække dit behov bedst muligt. Hvis du har helbredskort og har brug for at ansøge kommunen om hjælp til briller, kan optikeren også være behjælpelig med dette.

Hvis du skulle have brug for en lup, har vi i brillebussen et stort udvalg af lupper.
Din mobile optiker vil sørge for, at du får den helt rigtige forstørrelse, da det er vigtigt, for at afdække dit behov.

Er det tid til en synsprøve og eventuelt nye briller/kontaktlinser?
Ja, så ringer du bare til din mobile optiker på tlf. 70 111 444, så er vi på vej…

Du kan vælge mellem 600
forskellige stel, mindst…

HomeOptik har et meget stort udvalg af stel. Din mobile optiker rådgiver gerne om, hvilke brillestel og kulører, der passer dig bedst – og du er naturligvis velkommen til at prøve alle dem du vil. Er det tid til en synsprøve og eventuelt nye briller?
Ja, så ringer du bare til din udkørende optiker på tlf. 70 111 444, så er vi på vej…

Hvem ejer HomeOptik

Optiker Anja Højager, som har speciale i kontaktlinsetilpasning, svagsyn- og erhvervsoptik. Hun har kørt brillebus siden 2004, og har derfor en del erfaring inden for området. Er kvalitetsbevist, omhyggelig, tålmodig og gør alt for at afdække dit behov.

HomeOptik Persondatapolitik

Her kan du læse, hvordan HomeOptik håndtere personoplysninger.

homeoptik2